Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı midein elverişli konumda evet.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade in evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne dosdoğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gestalt hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, estetik baplara en munis fiyatlarla malik yetişmek kucakin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgelik alabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin yoklama altına hileınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Kapının güzel duyu dokuması ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Başkaca geniş bayi ağına sahip Yangın Çıkış Kapısı firmamız montaj ve bakım maslahatlemleri esnasında kullanıcılara vahim kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede Yangın Merdiveni Kapısı olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir cepheının yalınlık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları Yangın Kapısı ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve normal eder politikamız ile ayrışmaktayız.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı nöbetaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” tasarsı mevcut baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Kullanılan kapı fitili sinein kötü sızdırmazlık şgeriı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim esenlanabilir.

Report this wiki page